de Prins

Prins Martinus, Prinses Meike,

Adjudant Wessel,Page’s Lily & Noa

Wie zijn wij eigenlijk?

Ik ben Martien van den Nouland echtgenoot van Meike van den Nouland Vader van Lily en Noa. Schoonvader van Wessel en Tim. Baasje van Luna onze hond. Ik werk bij de Firma Thoolen in Velserbroek, een inpakbedrijf voor bloembollen. Op zondag ben ik te vinden bij voetbalvereniging Teylingen waar ik voetbal bij veteranen 2. Verder houd ik mij bezig met de loterij van de carnavalsvereniging, waarbij Meike ook een handje helpt, Carnaval vieren doe ik al een jaar of 16, ik ben ooit door mijn buurman en oud prins, Bert van Leeuwen gevraagd om bij de raad te komen.

Ik ben (prinses) Meike van den Nouland/Bonnet, werkzaam bij een peuterschool in het Saksenrijk en ik doe vrijwillegerswerk bij de EHBO vereniging Sassenheim. In mijn vrije tijd mag ik graag legpuzzels te maken en wandelen met onze hond Luna.

Ik ben Wessel Warmerdam partner van Page Lily, dus schoonzoon van de Prins en ben dit jaar diens Adjudadant. Ik zit nu 4 jaar bij de raad van 11 en ben werkzaam bij theater de Meerse verder vindt ik het heel leuk om te drummen.

Ik ben page Lily van den Nouland en vriendin van Adjudant Wessel en werkzaam op een kinderdagverblijf in Voorhout. Op jonge leeftijd ben ik begonnen bij de kleine dansmariekes, ik heb dit een aantal jaar gedaan en vond dit altijd heel leuk om te doen. Ik ben nog altijd actief gebleven bij de Saksen. In mijn vrije tijd vindt ik het erg leuk om lekker te shoppen.

Ik ben page Noa van den Nouland. Mijn vriend is Tim van der zon en ik werk bij Vero Moda Noordwijk, daarnaast zit ik ook nog op school en doe de opleiding gespecialiseerd pedagogische medewerker. Ik hou van een feestje maar vind het ook heel fijn om lekker thuis een filmpje te kijken.

Met zijn vijven zijn we een echte carnavals familie.

Wij hebben heel veel waardering voor de leden en vrijwilligers die er elk jaar weer energie en tijd in stoppen om er weer een gezellige carnavalsjaar van te maken. Ook willen wij de sponsors heel erg bedanken die ervoor zorgen dat er weer mooie prijzen te verloten zijn in de loterij. We wensen iedereen een fijne en gezellige carnaval en ons motto is ; We gaan met zijn allen uit onze bol!!