Jeugdprins

Jeugdprins Bas & Adjudant Jesse

 

Ik ben Bas van der Hoorn en ben 13 jaar oud. Ik zit in de tweede van de techno-mavo op de KTS in Voorhout. Mijn hobby’s zijn gamen, slapen, muziek en mountainbiken. Mijn zus Sanne en nichten Tess en Amber zijn al jaren dansmariekes bij de Saksen. Door hun verhalen ben ik erg nieuwsgierig geworden hoe het is om gezellig te gaan feesten met de Saksen, maar ik ga er helemaal vanuit dat dat goed gaat komen!

Ik ben Jesse Nuijten en ik ben 13 jaar oud. Ik zit in de tweede van de Havo op het Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Ik ben geboren in Leiden waarbij ik jammer genoeg 3 kwartier later geboren ben dan mijn tweelingzus Joëlle en ik dus echt de jongste ben, want ik heb ook nog een oudere zus Jade . Mijn ouders wonen al jaren in Sassenheim maar zijn van oorsprong Brabanders en gaan ieder jaar terug naar Eindhoven om daar Carnaval te vieren. Dus ja, ik heb het carnaval vieren wel met de paplepel ingegoten gekregen. Ik hou heel erg van sporten. Ik voetbal bij RKVV Teylingen bij de JU15-2 en als ik niets te doen heb vind ik het ook heerlijk om voetbalwedstrijden te kijken, terug te kijken of eigenlijk vind ik alle sporten op TV kijken wel leuk. Maar ook gamen doe ik graag samen met mijn vrienden.

Wij kennen elkaar al vanaf de kleuterklas bij de Kinderburg. Onze zussen waren en zijn nog steeds vriendinnen en zo leerde we elkaar kennen. Vanaf groep 3 zaten we ook samen bij elkaar in de klas. En omdat ik een keer bij Bas bleef slapen en hij de volgende ochtend meedeed met het voetballen bij de Hummels bij RKVV Teylingen ben ik met hem meegegaan. Hij is inmiddels gestopt met voetbal maar ik zeker niet.

Samen zijn wij van plan er een superleuk jaar van te maken.

We hebben nu al zin in alle feesten die er zullen zijn, en met ons lijflied Liberté zal het zeker een feestje worden .