de Prins

IMG_0466

43 JAAR C.V. De Saksen

De Saksen zien Dubbel, dit is een uniek gebeuren !!

Wij, Prins Michel en Prins Ronald, gaan samen met onze mooie pages Ilse & Marieke er een prachtig carnavalsjaar van maken.

Dit jaar is bijzonder, 2 GROTE Prinsen aan de macht in “Het Saksenrijk”, het moet niet gekker worden.

 

De geschiedenis van Prins Michel, ligt al heel wat jaartjes bij De Saksen.

In 1994 ben ik als medewerker begonnen en vanaf 1996, het 22e Jubileumjaar, werd ik lid van de “Raad van 11”. Vele mooie jaren heb ik dus al meegemaakt. Na vele keren gevraagd te zijn om Prins Carnaval te worden heb ik besloten om het dit jaar te doen….. maar wel effe anders. Aangezien ik één van een tweeling ben is het dan wel zo leuk om dit samen te doen.

Daarom ben ik samen met mijn tweelingbroer jullie “Tweelingprins”.

 

De geschiedenis van Prins Ronald:

Mijn eerste aanraking met het virus van de Saksen begon ook met het 22e jubileumjaar, wat een gezelligheid. Eerst 2 jaar als medewerker meegelopen bij de Saksen, feessie hier feessie daar, dat beviel me wel. Toen werd ik overgehaald door 1 van de wijze mannen van de “Raad van 11” of ik de raad wilde versterken!! Oké dan, die Korte zit erbij.

Nu, na vele carnavalsjaren, belde Michel mij op “Of ik zin had om met hem, en kleine Daan als Jeugdprins, De nieuwe Prinsen wilde worden van “Het Saksenrijk’.

Ik dacht eerst die is knettergek geworden!!

 

Daarna kwam hij met het idee om Ilse en Marieke onze pages te maken, toen kon ik natuurlijk niet meer weigeren.

Dit idee hebben wij besproken met de prinsencommissie  en zij vonden het ook een geweldig idee.

We gaan dit feest vieren met Page Ilse van Diemen.

Ilse, de vrouw van Gerard van Diemen, is al jaren een zeer sterke steunpilaar van onze club. Ilse zit in het bestuur maar helpt ook bij de dansmariekes en de Jeugd. Jaren geleden heb ik, Prins Michel, al eens tegen haar gezegd, “als ik Prins word, word jij mijn Page”. Mijn woord heb ik gehouden en nu is het eindelijk zover!

Ook onze mooie Page Marieke Heemskerk is al jaren een oogappel van vele Saksen in onze vereniging. Zij is o.a. medewerkster en begeleidster van de Jeugd geweest. Wij gaan er alles aan doen om er samen met jullie een spetterend carnavalsjaar van te maken. Uiteraard gaan we dit ook doen met onze 14e Jeugdprins Daan en zijn mooie maar ook sportieve Pages  Charley & Kim.

Wij hopen jullie graag te zien bij de vele activiteiten in Het Saksenrijk, bijvoorbeeld de kerstbingo, nieuwjaarsreceptie, het après-ski feest en uiteraard de carnavalsdagen!!!

Wij hebben er in ieder geval héééél veel zin in!!!

Alaaf, Alaaf Alaaf

De 43e Prinsen der Saksen

Prins Michel & Prins Ronald

Page Ilse & Page Marieke